martes, 26 de agosto de 2014

BTT Gòsol-Molí-Font Abeulades-Coll de Gósol-Torrentsenta


Enllaç a wikiloc

Fotos de la ruta



Ruta molt bonica pels voltants de Gósol. Sortida des del càmping, i baixe fins a l'alberg del molí. Després vaig a buscar la pista a Tuixent. Sols deixar el molí, hi ha uns 10 kms que és tot pujada per pista. Aquesta no té pendents molt complicades, encara que l'estat del terreny de vegades, sobretot en la part més alta i en la baixada, és un poc complicat, amb molta pedra solta.



Més amunt de la ermita de Sta. Margarida que queda a uns 400 m de la pista principal, en una revolta, deixe la pista principal i em vaig per una, a l'esquerra que està senyalitzada com "Comes". Aquesta pista és la que té els trams més difícils per la pendent i per l'estat del terreny. Em trobe alguna vaca en mig de la pista, que no fá res més que mirar-me, mentres pren el sol tranquil.lament. Anem tot el rato per la vessant de la muntanya, amb bosc als dos costats, més o menys dens. 



Arribat al punt més alt, ens queda una baixada en la que és convenient anar amb doble suspensió, donat que está prou complicada en alguns trams. Però les vistes són molt xules, al nord es veu el Pedraforca y tota la vall fins Gósol.




Al final de la baixada passe per la zona de picnic de Torresenta, i per la font, amb molta aigua fesquíssima.



D'ací cap al càmping altra vegada ja sense cap complicació.

Una molt bonica ruta.





















No hay comentarios:

Publicar un comentario